Prinsesse Eugenie viser sit chikke newyorker-look

Prinsesse Eugenie i New York

Prinsesse Eugenie i New York

Foto: AOP
Prins Andrews unge datter, prinsesse Eugine, trives i den amerikanske storby.

Den britiske prinsesse Eugenie flyttede sidste år til New York City for at arbejde fuldtids for auktionshuset Paddle8. Siden da har hun været i fuld gang med at bygge et nyt liv op i The Big Apple, og det gør hun godt.

Prins Andrew og hertuginde Sarah Fergusons 24-årige datter ses ofte rundt omkring i storbyen. Hun vandrer gerne frem og tilbage mellem sin arbejdsplads på Cooper Square og sit hjem i det hotte Meatpacking District på Manhattan, og hun flasher ofte et cool og underspillet chikt newyorker-look.

I lørdags blev den stilige tilflytter — som er nummer syv i arvefølgen til den britiske trone — spottet, mens hun var ude at gå sammen med venner i det hippe og charmerende kvarter East Village.

Endnu engang havde den unge brite sin sorte hipster-agtige bowlerhat på. Den havde hun sat sammen med et løst, iøjnefaldende tørklæde, lange sorte støvler og en varm, støvet blå jakke med læderkrave.

Prinsesse Eugenie har tilsyneladende en svaghed for farverige tørklæder.

I oktober havde hun også et meget sprudlende Alexander McQueen-tørklæde på — motivet var det britiske Union Jack-flag, prydet med sloganet “God Save The Queen”. Et tydeligt bevis på, at hun ikke har glemt sine rødder.

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com

Prinsesse Eugenie i New York med sin hipster-stil
Foto: AOP

Prinsesse Eugenie i New York med sin hipster-stil


 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden