Onsdag, 11. september 2013 — af Karina Didriksen

Rod Stewart lod prins Charles vente

Rod Stewart og prins Charles.
Arkivfoto 2007: Rod Stewart og prins Charles.
Foto: AOP
Rocksangeren og hans hustru brød kongelig protokol, da de kom for sent til et møde med prins Charles i London.

Ups! Det var meningen, at Rod Stewart og hustruen Penny Lancaster skulle have ankommet før prins Charles til åbningen af fonden ”Prince’s Trust”s nye lokaler i London. Men parret sad fast i trafikken, så derfor ankom de 10 minutter for sent til arrangementet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forsinkelsen blev dog ikke taget ilde op hos den britiske prins. Han var bare glad for, at rocksangeren og hans hustru bakker op om hans velgørenhedsfond, som hjælper unge med at ændre deres liv.

Rod Stewart selv syntes, at det var en lille smule pinligt at bryde den royale protokol, der lyder på, at medlemmer af den kongelige familie altid ankommer som de sidste til et offentligt arrangement.

Han forklarede, at han altid siger til sine børn, at de skal komme til tiden, men alligevel kunne han godt se det morsomme i situationen.

- Jeg ville ønske, jeg havde min egen politieskorte. Så ville jeg altid komme til tiden, jokede Rod Stewart ifølge Hello Magazine.

Det var ikke første gang, han mødte prinsen. Rod Stewart og Penny Lancaster blev nemlig ambassadører for fonden for ti år siden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden