RØRENDE BILLEDER: Kate fik kæmpekram af lille dreng

Hertuginde Catherine var en superstjerne hos børn og unge hos velgørenhedsorganisationen "Strassenkinder" i Berlin.

Hertuginde Catherine mødte sin måske største tyske fan under et besøg hos velgørenhedsorganisationen "Strassenkinder" i Berlin.

"Strassenkinder" hjælper børn og unge fra hårdt belasteder familier i hovedstaden, og prinsen og hertuginden havde selv bedt om at møde børn og unge i Berling.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Stort knus fra en lille fyr

Besøget hos "Strassenkinder" var en stor succes fra start til slut. Især en ung fyr kunne slet ikke styre sin begejstring, da han endelig så Catherine.

Han brød ud af rækken, stormede Catherine i møde med åbne arme og et Union Jack flag og et bryllupsbillede af Catherine og prins William i hænderne, og gav hende det største knus hun har fået i lang tid.

Det var tydeligt, at hertuginden var en stor stjerne hos børnene under besøget hos "Strassenkinder", og ud over den lille begejstrede fyr var der også mange af de unge piger, der fik et knus, et high-five eller en selfie med Catherine.

Til sidste var hertuginde Catherine så omringet af ivrige børn, at hendes mand, prins William, måtte hen og hjælpe hende videre.

Se alle billederne i toppen af denne artikel. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden