Mandag, 4. januar 2021 - af Ulrik Ulriksen

Rørende overraskelse fra hertuginde Camilla

Hertuginde Camilla.
Hertuginde Camilla.
Arkivfoto: MEGA
På en fiks måde lokkede hertuginde Camilla en god bekendt til et møde, der bød på en fin overraskelse.

Hertuginde Camilla af Cornwall har fået meget positiv respons, efter hun overraskede en helt særlig person for ganske nylig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Camilla har siden 2008 været involveret I organisationen Maggie’s, der arbejder for at støtte arbejdet indenfor kræftforskning og arbejdet med kræftpatienter generelt.

Hertuginde Camilla overrækker pris

I den forbindelse gav hertuginde Camilla organisationens anden frontfigur Laura Lee den såkaldte Pride of Scotland Award for hendes ekstraordinære indsats på et vigtigt område.

På de sociale medier kan ifølge det britiske medie Hello Magazine se, hvor følelsesladet det er, da Hertuginde Camilla af Cornwall giver prisvinderen Laura Lee den gode nyhed.

Lokkede veninde i fælden

- Goddag Laura, sikke en overraskelse at møde dig her, lyder det med et kæmpe smil på læben fra Camilla i den fine video, der byder på mere.

- Jeg har lokket dig herhen under falske forudsætninger. Jeg er kommet her or at fortælle dig, at du har vundet the Pride of Scotland Award.

Rørt prisvinder

Herefter er det tydeligt at se, at prisvinderen er dybt bevæget, og på de sociale medier er briterne også ramt lige i hjertet.

- Elsker Camilla og hendes varme, skriver en fan meget dækkende for de mange venlige kommentarer på hertugindens og prins Charles’ sociale medieplatforme.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden