Fredag, 28. maj 2021 - af Malan Joensen

Rørt til tårer over Kates smukke gestus: Inviterer kræftramt pige ind på slottet

Hertuginde Catherine og Mila Sneddon drikker te på Holyrood Palace.
Hertuginde Catherine og Mila Sneddon drikker te på Holyrood Palace.
Foto: Ritzau Scanpix
Hertuginde Catherine havde en helt særlig aftale på Holyrood Palace.

Kate gjorde torsdagen til noget helt specielt for en særlig lille pige, da hun åbnede dørene til dronning Elizabeths residens Holyrood Palace i Skotland.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hertuginden havde inviteret Mila, 5, der har leukæmi, og hendes mor til te på slottet. 

Og det var der en bestemt årsag til, forklares det på Kate og Williams officielle Instagramprofil:

"I ugen op til lockdown sidste år tog Milas familie den svære beslutning at dele sig op i isolation for at beskytte Mila, som på dette tidspunkt kun var fire måneder inde i sin kemobehandling mod leukæmi. Hertuginden talte med Mila i telefonen for et par måneder siden, efter at billedet af Mila blev valgt som en af de 100 finalister i #HoldStill2020-projektet (Kates fotokonkurrence med billeder fra lockdown, red.) - de håbede, at de en dag kunne mødes iført hver deres lyserøde kjole. I dag besøgte Mila og hendes familie Holyrood Palace for at møde hertuginden, se slottet og drikke te."

Ifølge Daily Mail var Mila sidste år i isolation med sin mor, mens hendes far og storesøster på 16 isolerede sig med bedsteforældrene. Det rørende fotografi, som var med i "Hold Still"-projektet, viser Mila, der giver sin far et kys gennem vinduet, mens hun er i isolation. 

Rørende video

Det hjertevarme møde mellem Mila og Kate i flotte, lyserøde kjoler, er blevet foreviget i en video på Kate og Williams instagramkonto, og opslaget har fået mange til at fælde en tåre.   "Jeg er rørt til tårer. Dette var en helt igennem smuk historie og tak, Hertuginde Kate, for at give denne engel sådan en oplevelse. Fortsatte bønner for Mila," skriver en følger i kommentarfeltet efterfulgt af et lyserødt hjerte, og den kommentar har indtil videre fået over 1.900 likes.   Flere i kommentarsporet skriver, at de har fældet en tåre over videoen og takker Kate for den smukke gestus.    Se den smukke video, hvor man også ser Milas mor fortælle datteren, at de skal besøge Kate på slottet, i videoen nedenfor:  
 
   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden