26. jun. 2021
Af Malan Joensen

Royal ekspert: Derfor er Meghan og Kate sandsynligvis ikke med

Hertuginde Catherine, prins Harry og hertuginde Meghan i 2018.
Hertuginde Catherine, prins Harry og hertuginde Meghan i 2018.
Arkivfoto: MEGA
Prins Harry og prins William ventes at stå sammen den 1. juli, når de skal afsløre en statue af prinsesse Diana.

De to brødre prins Harry og prins William skal efter planen stå skulder ved skulder den 1. juli - den dag deres elskede mor prinsesse Diana ville være fyldt 60 år.

Harry og William skal i den anledning afsløre en statue.

De to har ikke set hinanden siden deres farfar prins Philip blev begravet i april, og deres forhold har ifølge Harry været præget af afstand, siden Harry sammen med Meghan besluttede sig for at træde tilbage som fremtrædende medlemmer af kongehuset og flytte til USA.

Prinsesse Dianas særlige mærkedag kan umiddelbart virke som en god anledning til at samle hertuginde Catherine, prins William og deres ældste børn prins George, 7, og prinsesse Charlotte, 6, samt Meghan og Harry, der dog sandsynligvis ville vælge at lade Archie på to år og Lili, der kun er tyve dage, blive hjemme.

Men ifølge royal ekspert og korrespondent Camilla Tominey, vil hustruerne sandsynligvis vælge, at de og børnene ikke deltager, da al opmærksomheden vil være på William og Harry.

Det fortæller hun til avisen Daily Express:

- Alle øjne vil selvfølgelig være på brødrene, fordi alle håber, at der vil være en eller anden form for forsoning på det, der tegner til at blive et meget betydningsfuldt og gribende øjeblik for dem - at mindes deres afdøde mor, udtaler Camilla Tominey.

Hun tilføjer, at der ikke fra officiel side er nævnt noget om en eventuel deltagelse af brødrenes familier.

Læs mere om: