Royal hæder til ikonisk bagedyst-dommer

Mary Berry.

Mary Berry.

Arkivfoto: MEGA
Britiske Mary Berry fik flot hæder af prins Charles.

Mary Berry, 86, er blandt Storbritanniens mest kendte talenter i et køkken, og hun står bag et hav af kogebøger, tv-programmer og velgørenhedsindsatser foruden seks år som en del af dommerpanelet i "The Great British Bake Off", som er briternes udgave af "Den store bagedyst". 

Onsdag fik Mary Berry fin, royal hæder, overrakt af prins Charles på Windsor Castle, for sin flotte indsats indenfor velgørenhed, kogekunst og tv igennem årene. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Hun blev udnævnt til "Dame Commander of the Order of the British Empire (DBE)", som er en opgradering af den flotte hæder, hun fik i 2012, hvor hun ifølge The Guardian blev "Commander of the Order of the British Empire" for sin indsats på det kulinariske område.

Mary Berry, som tidligere har lavet mad med prins William og hertuginde Catherine i forbindelse med velgørenhed, er ifølge et opslag på Clarence House's instagram meget begejstret for at have modtaget den flotte orden. 

"Jeg ville ønske, jeg kunne ringe til mine forældre og fortælle dem det, men de er deroppe, og de ved det," sagde Mary Berry efterfølgende uden for Windsor Castle, mens hun pegede op i himlen. 

Se det rørende indslag med Mary Berry herunder:

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden