3. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Royal romantik i England: Erklærer sin kærlighed i fuld offentlighed

Zara Tindall og Mike Tindall
Zara Tindall og Mike Tindall
Foto: Mega
Kærligheden blomstrer stadig hjemme hos Zara Tindall og hendes mand Mike. Det fortæller Mike i nyt unterview.

Det er et helt specielt år for dronning Elizabeths barnebarn Zara Tindall og hendes mand Mike, der skal være forældre for tredje gang, og som desuden kan fejre deres ti-års bryllupsdag i juli.

Zara Tindall og Mike nyder livet sammen

I et interview med The Times har Mike Tindall offentligt igen erklæret sin store kærlighed til sin bedre halvdel Zara Tindall.

- Hun har altid været min bedste ven. Det ændrer sig aldrig, siger Mike blandt andet og kommer så med en del af opskriften på sin og Zaras ægteskabelige succes.

Har altid ret

- Hun har altid ret, siger Mike og mere end antyder, at man skal give hinanden plads og være klar til kompromis for hele tiden at nære den i forvejen store kærlighed.

Desuden kommer Mike ind på, at han og Zara har stor forståelse for hinandens måde at tænke på – måske fordi de begge ved, hvordan det er at være elite-sportsmennesker.

Mike Tindall var i en årrække en af Englands og verdens bedste rugbyspillere, og Zara har i flere år tilhørt eliten indenfor international ridesport.

Det har altid været godt

- Det har altid været godt for os at være to professionelle sportsudøvere. Det er lidt af en cliché, men man forstår hinanden, og man forstår, hvad der driver én. Jeg tror, at det er derfor, at vi passer godt sammen, lyder det fra Mike, som mødte sin Zara under Rugby VM-slutrunden i Australien tilbage i 2003.

England vandt VM-pokalen, og Tindall var en af de helt store stjerner på holdet, som blev hyldet af en kongelige familie og resten af nationen.

Prinsesse Annes datter Zara hyldede især Mike.

Romantisk bryllup

Den 30. juli 2011 blev Mike Tindall og Zara gift i Edinburgh I Skotland, og dronning Elizabeth og prins Philip var blandt de 400 gæster.

Mike og Zaras ældste datter Mia blev født I 2014, mens deres yngste pige Lena kom til i 2018.

Nu glæder de sig til, at deres barn nummer tre kommer til verden denne sommer.

Læs mere om: