27. aug. 2020
Af Marianne Singer

Så anderledes er dronning Elizabeths børnebørn fra andre unge

Dronning Elizabeth. 
Dronning Elizabeth.
Foto: Mega
Modsat de fleste af nutidens unge bruger dronning Elizabeths børnebørn, lady Louise, 16, og James, Viscount Severn, 12, deres tid på alt andet end de sociale medier.

Tik Tok, Instagram og Snapchat er blot nogle af de mange sociale medier, som unge over hele verden bruger en stor del af deres tid på dagligt.

Men ikke dronning Elizabeths to børnebørn, Lady Louise Windsor, 16, og James, Viscount Severn, 12, fortæller deres mor, grevinde Sophie Wessex i et nyt interview med magasinet Good Housekeeping.

- For tiden er mine børn ikke på de sociale medier, forklarer hun, ifølge magasinet Hello, til bladet.

https://imgix.billedbladet.dk/mega439841_010.jpg
Grevinde Sophie af Wessex med sin mand, prins Edward, og børnene lady Louise og James, Viscount Severn.
Foto: Mega

Vigtige samtaler

Samtidig understreger hun, at hun er meget bevidst om, at det selvfølgelig også er vigtigt for hendes børn at forstå medierne og give dem de rigtige redskaber for at kunne navigere rundt i dem.

Derudover betyder det meget for hende, at hendes børn føler, at de kan tale åbent med hende om bekymringer, når det kommer til det digitale område.

Grevinde Sophie af Wessex stillede op til interviewet i forbindelse med, at hun er den protektor for NSPCC og Childline, der er en engelsk udgave af Børnetelefonen, og som hun har overtaget fra dronning Elizabeth.

https://imgix.billedbladet.dk/mega498390_001.jpg
Lady Louise.
Foto: Mega

Læs mere om: