Torsdag, 18. juli 2013 — af Preben Petersen

Så vildt er det uden for Kates fødsels-hospital

Lindo wing
En nyhedsreporter slapper af i en Union Jack-stol foran hospitalet, hvor pressefotografer har stillet stiger op for at få det bedste billede.
Foto: AOP
Selv om ingen ved, hvor den kongelige baby bliver af, så er der lige nu dømt kaos uden for hospitalet, hvor hertuginde Catherine skal føde.

Lige fra den almindelige indbygger i London, til turister og hele verdens medier, så er alles øjne nu fokuserede på St. Mary’s Hospital. Det er nemlig det helt specielle sted, hvor hertuginde Catherines og prins Williams lille prins eller prinsesse vil komme til verden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Når nu hertuginden skal ud og møde hele verdenspressen med det nye kongelige medlem, så er det vigtigt, at både mor og barn tager sig godt ud. Se strikkeopskriften på kronprinsesse Marys babysvøb på udeoghjemme.dk

Hertugindens terminsdato er passeret uden resultat, men medierne venter stadig spændt uden for hospitalet, mens de forsøger at få den bedste plads foran indgangen til hospitalet. Mens tiden går, så har de kunnet observere flere af dronning Elizabeths dobbeltgængere, mens kunstnere har fordrevet ventetiden med blandt andet at male billeder af hertuginden og præsident Barack Obama.

Desuden er en del gadesælgere blevet tiltrukket stedet i håb om at friste handlende og journalister med forskellige souvenirs med fokus på den kongelige fødsel. Det er dog ikke alle, som er lige vilde med den megen ståhej. Ifølge NBC skulle en fotograf have oplevet en sand svada fra en ældre kvinde, som spurgte ham, hvorfor han ikke fandt sig et rigtigt job i stedet.

Terry Hutt
Royalisten Terry Hutt kom for en uge siden. Han holder stand endnu.
Foto: AOP

Højt sikkerhedsniveau

Mediernes store interesse er dog ikke kommet bag på staben hos hospitalet, for det er jo trods alt en tronarving, der snart kommer til verden. Ifølge E! News så er politistyrken nu forhøjet for at sikre, at alle kan komme sikkert ud og ind af hospitalet.

Når det kongelige par ankommer, vil patienter blive nødt til at undergå strenge forholdsregler af hensyn til diskretionen. De nybagte forældre på hospitalet vil desuden blive nødsaget til at gå igennem tre forskellige kontrolposter for at se deres børn.

Det er svært at tvivle på, at man på hospitalet kender praksis, for det var også her, at prins Harry og hans storebror prins William kom til verden tilbage i 1980’erne. Lige nu håber selv dronning Elizabeth II, at barnet snart kommer.

- Jeg ville meget gerne, at den kommer snart, fordi jeg skal på ferie, sagde hun ifølge E! til en skolepige onsdag morgen.

Når nu alle alligevel bare står i venteposition, kunne de jo passende finde strikketøjet frem og lave en fin barselsgave til Englands kongelige baby. Se 22 opskrifter på det sødeste babystrik på familiejournal.dk

Hertuginde Catherines og prins Williams barn vil få tildelt titlen Hans eller Hendes Kongelige Højhed Prins eller Prinsesse af Cambridge.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden