Sådan bliver Harry og Meghans bryllupskage

Prins Harry og Meghan Markle

Prins Harry og Meghan Markle

Foto: All Over Press

Hyldeblomst, smørcreme og spiselige blomster bliver nogle af hovedingredienserne i prins Harry og Meghan Markles bryllupskage til deres bryllup i maj.

Tirsdag, 20. marts 2018 - af Pernille Moe

Det kommer til at emme af forår, når prins Harry og Meghan Markle siger ja til hinanden ved et storslået bryllup på Windsor Castle i England. 

Og det er ikke kun bryllupsdatoen den 19. maj, der skriger af forår - det kommer parrets bryllupskage også til. 

Forårskage

Prins Harry og hans forlovede, Meghan Markle, har nemlig valgt en bryllupskage, der med citron og hyldeblomst kommer til at smage af forår.

Kagen smøres op med smørcreme på sider og top og dækkes med friske, spiselige blomster. Det skriver Kensington Royal på Instagram. 

Ingen traditionel frugtkage

Prins Harry og Meghan Markles valg af bryllupskage skulle efter sigende gå imod engelske traditioner, da de ikke normalt serverer frugtkage for deres bryllupsgæster. Ifølge engelske The Telegraph serverede prins William og hertuginde Catherine en traditionel engelsk flerlaget frugtkage til deres bryllup i 2011. 

American style

Kagekreatøren bag den kommende bryllupskage er bager Claire Ptak, der driver et London-baseret bageri, som har stort fokus på økologi og brugen af årstidens ingredienser. 

Claire Ptak har, som også den kommende brud, amerikansk blod i årene, da hun er opvokset i Californien. Hendes kager beskrives også som værende "American style".