Sådan bliver prinsesse Eugenie og Jacks bryllupskage

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank til bryllup hos et vennepar i august 2018.

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank til bryllup hos et vennepar i august 2018.

Foto: MEGA
Fem lag og med efterårstema. Sådan bliver prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks bryllupskage.

Når prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank skal fejre deres bryllup bliver det blandt andet med en frokost for omkring 850 gæster efter vielsen.

Til frokosten vil bryllupskagen være den store attraktion.

Kagedesigner Sophie Cabot, som står bag kagen, har løftet sløret for udsmykningen, der bliver i efterårstema.

Sophie Cabot skaber dekorationer i sukker. Blomster og blade, der ligner efeu, agern, hvide blomster og ahornblade, og skal dække de fem lag af kage.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kagen bliver skabt af tre lag red velvet-kage med to lag chokolade-sukkerbrødskage imellem, dækket af smørcreme og med hvid glasur, inden sukkerdekorationerne fuldender looket.

Smagsnuancerne passer godt til et efterårsbryllup, fortæller Sophie Cabot, der samtidig fortæller, at hun er ’meget beæret’ over at være udvalgt, skriver People Magazine.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden