Sådan bliver prinsesse Eugenie og Jacks bryllupskage

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank til bryllup hos et vennepar i august 2018.

Foto: MEGA

Fem lag og med efterårstema. Sådan bliver prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks bryllupskage.

Torsdag, 11. oktober 2018 - af Lene Skriver Bak

Når prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank skal fejre deres bryllup bliver det blandt andet med en frokost for omkring 850 gæster efter vielsen.

Til frokosten vil bryllupskagen være den store attraktion.

Kagedesigner Sophie Cabot, som står bag kagen, har løftet sløret for udsmykningen, der bliver i efterårstema.

Sophie Cabot skaber dekorationer i sukker. Blomster og blade, der ligner efeu, agern, hvide blomster og ahornblade, og skal dække de fem lag af kage.

Kagen bliver skabt af tre lag red velvet-kage med to lag chokolade-sukkerbrødskage imellem, dækket af smørcreme og med hvid glasur, inden sukkerdekorationerne fuldender looket.

Smagsnuancerne passer godt til et efterårsbryllup, fortæller Sophie Cabot, der samtidig fortæller, at hun er ’meget beæret’ over at være udvalgt, skriver People Magazine.