23. jul. 2013
Af af Juliane Olsen

Sådan er Kates tilflugtssted

Kates forældres hjem i Bucklebury
Kates forældres hjem i Bucklebury
Foto: AOP
Det er ikke usandsynligt, at hertuginde Catherine vil opholde sig en del i sine forældres hjem i byen Bucklebury efter fødslen af sit første barn.

Hertugen og Hertuginden af Cambridge er blevet de stolte forældre til Prinsen af Cambridge, og når prins Williams to ugers barsel er slut, kan hertuginden meget passende flytte hjem til sine forældre, der bor på en nyindkøbt herregård i georgiansk stil uden for London.

Designeren Vivienne Westwood mener, at hertuginde Catherine er kedelig. Læs hvorfor på ELLE.dk

Ifølge celebuzz.com skulle den nybagte mor angiveligt have planer om at flytte ind efter fødslen for at blive i hvert fald seks uger. Sker det, vil det være et brud på de kongelige traditioner der foreskriver, at børn af kongefamilien for det meste bliver opdraget af barnepiger, men hertuginden skulle altså foretrække hjælp fra sin mor, der har opfostret tre børn uden hjælp fra ansatte.

Forældrenes mondæne ejendom kendt som Bucklebury Manor står i skarp kontrast til kongehusets slotte især Buckingham Palace, der rummer 775 værelser, hvor Middletons hjem til sammenligning blot har syv soveværelser. Familien er dog begejstret, og nyder de mindre og mere afslappede forhold, de bor under ifølge hertugindens morbror Gary Goldsmith, der er lillebror til Carole Middleton.

Ville ikke bygge børnværelse

Han fortalte for nyligt til avisen Telegraph, at hans niece ikke ønskede, at der skulle bygges et værelse til det barn, hun ventede, i parrets midlertidige hjem på Kensington Palace mens lejlighed 1A, der er tiltænkt hertuginden og prinsen, bliver istandsat.

- Kate mente ikke, at det var pengene værd at kaste det hele i et børneværelse, sagde morbroren.

Forældrenes hjem vil da også kunne yde hertuginden en pause fra den megen ståhej, der har været omkring fødslen af hendes første barn, og samtidig er hendes forældre Michael og Carole Middleton i nærheden til at hjælpe med at skifte bleer om natten. Måske bliver der endda tid til gåture på familiens syv hektar land.

Familiens herregård ligger i Berkshire og indeholder syv soveværelser, fem opholdsrum, og er placeret i et landområde med et sikkert, roligt miljø væk fra storbyens larm og uro. Samtidig er der tennisbane og svømmebassin, og dermed rig mulighed for at underholde sig, mens den lille prins vokser op.

Læs mere om: