24. jul. 2013
Af af Juliane Olsen

Sådan får du den kongelige babys udstyr

Baby Cambridge.
Baby Cambridge.
Foto: AOP
Da den lille ny i den britiske kongefamilie tirsdag aften blev vist frem for første gang, blev mødre rundt om i verden allerede klogere på, hvordan de skulle kopiere den kongelige stil.

Vi kender stadig ikke navnet på den lille fyr, men alles øjne er allerede stift rettet mod, hvad Hans Kongelige Højhed bruger af udstyr og har på, siden han blev født mandag. Da han så blev vist frem for verden tirsdag aften var én ting sikkert: Hans forældre har en god, praktisk smag i babyudstyr.

Hertuginde Catherine og prins William har vist deres lille prins frem.

Da prins William og hertuginde Catherine forlod hospitalet med deres lille ny, blev det klart, at parrets valg af autostol var af mærket Britax B-safe Infant Car Seat, som koster cirka 760 danske kroner hos den amerikanske kæde Target ifølge OK! magazine. Den kongelige baby kan blive fragtet i autostolen, indtil han vejer 13,5 kilo, og samtidig yder den ekstra store skærm perfekt skygge, hvis det på et tidspunkt bliver nødvendigt, at han skal sove i bilen.

Hertuginde Catherine og prins William fik tirsdag besøg på hospital. Se af hvem

Da den lille familie stillede op til fotos ved trappen til hospitalet, var det også muligt at se, at den lille dreng under et andet let tæppe var indhyllet i musselins-svøb i hundrede procent bomuld fra mærket aden+anais prydet med et mønster af små jungledyr. Svøbene kan købes i en pakke med fire for cirka 280 danske kroner.

Læs mere om: