23. feb. 2020
Af Christinna Braun

Sådan får hertuginde Catherine støtte fra mor

Hertuginde Catherine og Carole Middleton
Hertuginde Catherine og Carole Middleton
Foto: MEGA
Hertuginde Catherine har fået hjælp af sin mor til at sprede et godt initiativ.

Hertuginde Catherine af Cambridge har en stor støtte i sin mor, Carole Middleton.

Den 38-årige Kate har gang i et stort projekt, hvor hun har igangsat en stor, landsdækkende spørgeskemaundersøgelse, kaldet ”5 Big Questions on the Under Fives” (fem store spørgsmål om dem under fem, red.).

Undersøgelsen skal sætte fokus på, hvor vigtige de første år af et barns liv er. Hertuginde Catherine kæmper for, at de næste generationer får et godt liv, og at hvert barn får den bedste start på livet. Spørgeskemaundersøgelsen er målrettet folk, der bor i Storbritannien.

Mor hjalp Kate

Hertugindens mor, Carole Middleton, støtter op om datterens flotte initiativ, og derfor vil hun selvfølgelig gøre, hvad hun kan for at fremme det gode budskab.

Ifølge Hello Magazine har Carole Middelton derfor benyttet sig af sin store virksomheds Twitterprofil, hvor hun har delt hertuginde Catherines undersøgelse, så den når ud til flere mennesker.

- Der er kun et par dage tilbage til at deltage i #5BigQuestions-undersøgelsen. Vær sød at deltag i samtalen om håb for Storbritanniens børn. Det tager kun et par minutter, skriver Carole Middleton på Twitter ifølge Hello Magazine.

Carole Middleton har virksomheden ”Party Pieces”, som sælger festartikler.

Læs mere om: