15. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Sådan flygter hertuginde Camilla fra det hele

Hertuginde Camilla af Cornwall
Hertuginde Camilla af Cornwall
Foto: Ritzau/Scanpix
For hertuginde Camilla af Cornwall er det at læse en bog en kæmpe fornøjelse. Nu gør hun en stor indsats for at få andre til at fordybe sig i litteraturens verden.

Hertuginde Camilla af Cornwall har netop fortalt om sine personlige yndlingsbøger i forbindelse med, at hun præsenterede sin digitale bogklub.

Hertuginde Camilla i læsehumør

Camilla, 73, udvalgte i forbindelse med Reading Room's bogklub-lancering fire titler, heriblandt Booker Prize-vinderen Hilary Mantel's The Mirror And The Light, som hun på det kraftigste anbefaler.

Du kan flygte

I en video på de sociale Medier fortæller hertuginde Camilla om sin egen kærlighed til litteratur.

- For mig er det at læse et litterært værk et stort eventyr. Jeg har elsket det, siden jeg var helt lille, siger Camilla og fortsætter med at sætte fokus på sin kærlighed til bøgernes verden.

- Du kan flygte, og du kan rejse, og du kan le, og du kan græde. Der er I en bog alle slags følelser, som mennesker oplever, kommer det fra hertuginden af Cornwall.

Hertuginde Camilla af Cornwall håber, at hun med den nye bogklub kan promovere glæden ved at læse og fordybe sig i en historie eller et tema.

Læser derhjemme

Forleden blev et helt nyt portræt af hertuginden delt på Reading Room's sociale medier, og Jennifer Pattisons portræt viser Camilla, der læser hjemme i privaten.

Læs mere om: