18. maj. 2018
Af Juliane Olsen

Sådan følger du prins Harry og Meghans bryllup på dansk TV

Fotomontage: Stéphanie Surrugue, Kåre Quist, prins Harry, Meghan Markle, Natasja Crone og Morten Ankerdal.
Fotomontage: Stéphanie Surrugue, Kåre Quist, prins Harry, Meghan Markle, Natasja Crone og Morten Ankerdal.
Fotos: Lars H. Laursen, Per Arnesen / TV 2 og ALL OVER PRESS
Der er lørdag rig mulighed for at følge årets bryllup på DR1 og TV 2, og TV følger begivenheden tæt, når prins Harry og Meghan Markle giver hinanden deres ja.

De danske TV-seere har intet at frygte, for både DR1 og TV 2 har ryddet en stor del af sendefladen til ære for det kongelige bryllup i England.

Både på DR1 og TV 2 kan seerne få alt det nyeste, når prins Harry og Meghan lørdag bliver gift i St. George’s Chapel.

På DR1 bliver det Kåre Quist, Stéphanie Surrugue Kim Bildsøe Lassen og Jesper Høvring, der tager plads i bryllupsstudiet foran Windsor Castle.

BILLED-BLADETs chefredaktør er med i panelet

TV 2 stiller ligeledes af et stærkt hold, som ledes af værterne Natasja Crone og Morten Ankerdal, som har stor rutine i dækningen af de kongelige begivenheder.

Deres eksperthold består af Caroline Fleming, BILLED-BLADETs egen chefredaktør, Annemette Krakau, Steffen Løvkjær og Kaare Nielsen.

Det er derfor et par erfarne journalister, eksperter og kjole-kyndige, der tager hånd om seerne, når prins Harry får sin prinsesse.

Følg de største øjeblikke på billedbladet.dk

Herfra bliver begivenheden fulgt tæt indtil om eftermiddagen, hvor TV-transmissionen lukker, og de kongelige gæster får lov at trække sig tilbage.

Billedbladet.dk dækker naturligvis også begivenheden igennem hele dagen, og her vil alle de største øjeblikke kunne opleves.

https://imgix.billedbladet.dk/harry-grafik.jpg

Læs mere om: