Mandag, 9. september 2013 - af af Mia Qvist Scheelsbeck, Newsdesk, Aller Media

Sådan har Kate og William boet siden fødslen

Prins George, hertuginde Catherine af Cambridge og prins William
Prins George, hertuginde Catherine af Cambridge og prins William
Foto: AOP
Den lille, nye prins har boet i trygge omgivelser med sine forældre hos bedsteforældrene.

Hertuginde Kate fødte prins George d. 22. juli, og der skulle kun gå lidt over en måned, før hun optrådte til den første officielle begivenhed efter fødslen.

I den mellemliggende tid har hun boet hos sine forældre i Bucklebury sammen med både prins William og prins George, og nu er det kommet frem, hvordan den lille familie har indrettet sig i Middleton-hjemmet.

Katie Nicholl, der har skrevet en biografi om hertuginden, beskriver i Vanity Fairs oktober udgave, at den lille familie har haft sin egen fløj i Middleton-huset med et stort soveværelse og stue samt et stort børneværelse.

På den måde har den lille familie haft masser af privatliv, men de har samtidig haft mulighed for at få hjælp fra Kates forældre og nyde en afslappet tilværelse, skriver Huffington Post.

Se, hvordan hertuginde Kate så ud til sit første officielle arrangement efter fødslen

Bedsteforældrene vil være der

De afslappede forhold omkring prins George kunne også ses, da parret og sønnike fik taget sit første billede til offentligheden efter fødslen. Det blev taget i haven ved huset i Bucklebury, og fotografen var hertugindens far Michael Middleton.

Kates forældre har da også insisteret på at være en stor del af lille prins Georges liv. Familievennen George Brown har udtalt:

- Det var en betingelse, da de blev gift, at Carole og Michael skulle være en del af deres børnebørns liv.

Alene de første uger

Kate og William har da også insisteret på, at de selv ville klare pasningen og opdragelsen af prins George.

- William har sagt, de ikke ville ansætte en barnepige til at tage sig af barnet. De var enige om det. De ville have de første uger for dem selv, siger Katie Nicholl.

Hun forklarer også, at Carole Middleton hver morgen forkæler sin datter med en sund smoothie, og at sund mad har været på menuen, så Kate kunne tabe de ekstra graviditetskilo igen.

Hertuginde Kate var elegant klædt under sin graviditet. Se billederne af hendes skønne ventetøj på IN.dk

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden