Sådan hyldede prins William hertuginde Catherines veninde

Hertuginde Catherine og prins William. Indsat: Natasha Archer.

Hertuginde Catherine og prins William. Indsat: Natasha Archer.

Fotomontage: MEGA
På Buckingham Palace hyldede prins William en af kongehuset loyale ansatte og en tro støtte og rådgiver for hertuginde Catherine af Cambridge.
Efter mere end ti års tro tjeneste hos den royale familie I England blev en af hertuginde Catherines nærmeste medarbejdere og en kær veninde forleden hyldet på Buckingham Palace.
 
Prins William sørgede for  at tildele  hertuginde Catherines stylist Natasha Archer The Royal Victorian Order award. Den særlige orden er symbolet på dronningens taknemmelighed for lang og tro tjeneste.

 

Enorm betydning for hertuginden

William var glad for at tildele netop Natasha Archer den særlige hyldest, da stylisten har haft en enorm betydning  for hans kone hertuginde Catherine af Cambridge.
Efter at have modtaget den særlige orden, fejrede Archer det ifølge Hello Magazine ved at gå på restaurant med sin mand og deres lille søn.
 
Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 

Nyder sin barsel

Natasha Archer blev ansat af det britiske kongehus I 2007, og hun har lige siden arbejdet tæt sammen med hertuginde af Cambridge. I 2014 blev Archer forfremmet til såkaldt style advisor for hertuginden. Netop nu er hun dog på barsel fra jobbet på Kensington Palace. 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden