Sådan markerede Meghan sin runde dag

Hertuginde Meghan. 

Hertuginde Meghan. 

Foto: Ritzau Scanpix
Hertuginde Meghan blev 40 år i denne uge.

Prins Harrys hustru Meghan rundede onsdag et skarpt hjørne, da hun fyldte 40 år.

Hertuginden, hvis hjerte i særdeleshed banker for velgørenhed og initiativer, som kan forbedre andres livsvilkår, søsatte i den forbindelse et beundringsværdigt projekt.

Archewells hjemmeside fortæller Meghan, at hun i anledning af fødselsdagen har udvalgt 40 kvinder i sit netværk, som hver skal være mentorer og bruge 40 minutter til at forsøge at hjælpe en kvinde, som har mistet jobbet, med at komme tilbage på arbejdsmarkedet. 

Hertuginden skriver blandt andet således om projektet "40 x 40". 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Når jeg tænker på min 40-års fødselsdag og de mange ting, jeg er taknemmelig for, slår det mig, at tid er en af vores største og mest vigtige gaver. Tid med vores kære, tid til at gøre de ting, vi holder af, tid brugt på læring, latter, udvikling og den værdifulde tid, vi har her på jorden. Iblandt den mest værdifulde tid er også den, vi bruger på at hjælpe andre, velvidende at det kan føre til utrolige forandringer. I den forbindelse, og med tanke på min 40. rejse rundt om solen, fik det mig til at tænke: Hvad ville der ske, hvis vi alle dedikerede 40 minutter til at hjælpe en anden eller være mentor for en, der behøver det? Og hvad ville der ske, hvis vi bad vores venner om at gøre det samme?

Sammen med opfordringen har Meghan også optaget en morsom video, hvor hun overtaler skuespilleren Melissa McCarthy til at hjælpe. 
 
Se videoen på Archewells hjemmeside her. 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden