10. apr. 2015
Af Lene Skriver Bak

Sarah Ferguson tilgiver sin afdøde mor

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/sarah-ferguson.jpg
All Over Press
Hertuginde Sarah Ferguson har i et brev til sin afdøde mor, Susan, skrevet, at hun tilgiver, at moderen rejste fra hende, da Sarah var otte år

Da Sarah Ferguson var otte år gammel, rejste hendes mor, Susan, til Argentina for at bo med sin nye mand, Hector Barrantes.

Unge Sarah blev efterladt hjemme i Hampshire i England, hvor hun boede med sin far.

Men det har hertuginde Sarah Ferguson, kaldet Fergie, tilgivet sin mor, skriver hun i et brev, som er blevet offentliggjort i bogen ”A Letter To My Mom” (et brev til min mor, red.), som netop er blevet udgivet i USA.

- Jeg ser tilbage nu og takker dig, tilgiver dig og elsker dig mere. Du gav mig styrken til at se anderledes på livet. Jeg er overbevist om, at jeg aldrig ville være blevet den stærke person, jeg er indeni, hvis jeg ikke havde skullet affinde mig med følelsen af at blive forladt, skriver Sarah Ferguson i brevet og fortsætter:

- Jeg ville ønske, at du kunne se mig over skulderen lige nu og se, at du gav mig empati, som gør mig standhaftig og giver mig en forståelse af tro på mig selv. Jeg tilgiver dig fuldstændig.

LÆS MERE: Sarah Ferguson deltog i Peaches Geldorfs begravelse

Sarah Ferguson tog afsked for 17 år siden

Sarah Ferguson måtte sige farvel til sin mor, der var ude for en ulykke, for 17 år siden.

Susan Barrantes kørte i 1998 fra den farm, hun boede på med sin mand, men bilen forulykkede og hun omkom.

Sarah Ferguson skriver i brevet, at der ikke går en dag, hvor hun ikke har lyst til at ringe til sin mor og fortælle, hvad hun har lavet den dag.

LÆS MERE: Sarah Ferguson byder sin eksmand velkommen på Twitter

Læs mere om: