19. maj. 2018
Af Marianne Singer

SE BILLEDERNE: Clooney, Beckham og de andre kendte gæster til kongeligt bryllup

Blandt de mange store stjerner til prins Harry og Meghan Markles bryllup i Windsor er David og Victoria Beckham samt Hollywood-skuespiller George Clooney med sin hustru Amal.

Det var ren glamour, da de mange gæster ankom til prins Harry og Meghan Markles bryllup i St. George's Chapel på Windsor Castle lørdag formiddag.

Blandt de mange store stjerner var også sanger og designer Victoria og fodboldhelten David Beckham samt Hollywood-skuespiller George og Amal Clooney.

Gode venner med prins Harry

David Beckham fortalte i et interview i 2012, at han er gode venner med prins Harry, der også som ung var stor fan af Spice Girls, som Victoria Beckham var en del af.

Samtidig bar Meghan Markle på et af de officielle forlovelsesbilleder en sweater designet af Victoria Beckham.

Stærke kvinder

Grunden til at George Clooney, en af Hollywoods mest anerkendte skuespillere, deltager i brylluppet er, at hans hustru angiveligt skulle være gode venner med Meghan Markle.

Både Meghan Markle og Amal Clooney er meget engagerede og stærke kvinder.

Mange stjerner med

Mens Meghan Markle fra tidlig alder har kæmpet for kvinders rettigheder, er Amal Clooney en kendt advokat og politisk aktivist.

Udover de to stjernepar er også kendte navne som sanger Elton John, hitmager James Blunt, den amerikanske talkshowvært Oprah, tennisspilleren Serena Williams samt skuespiller Idris Elba ankommet til kirken.

https://imgix.billedbladet.dk/harry-grafik.jpg

Læs mere om: