20. jun. 2015
Af af Lene Skriver Bak

SE BILLEDERNE: De kongelige satte hattene på sned

De britiske kongelige og adelige havde taget hattene frem, da de den 18. juni deltog i hestevæddeløbet Royal Ascot.

De første tre dage af dette års udgave af hestevæddeløbet Royal Ascot er nu gået, og de fremmødte har vist en masse fantastiske og flotte beklædninger frem.

Dette har især gjaldt de britiske kongelige, der altid deltager i denne begivenhed, og mange af kvinderne havde valgt farvestrålende beklædninger, mens andre gik efter pastelfarverne ifølge royalista.com.

Dronning Elizabeth har aldrig været bange for klare farver, og de første to dage viste hun sig fra sin farvestrålende side.

LÆS MERE: To måneders ventetid på hertuginde Catherines stribede bluse

De kongelige var farverigt klædt

Den første dag var den 89-årige dronning klædt i klar pink, mens hun den anden dag var klædt i en klar blå frakke.

Hun var langt fra den eneste, der havde valg en klar farve, for hendes barnebarn, Zara Tindall, skilte sig ud den første dag i en gul kjole fra Paul Costelloe og en hat fra Rosie Olivia.

Hendes kusine, prinsesse Beatrice, havde blandet klare farver med pasteller, og prinsessen var blandt andet klædt i en meget moderigtig og fin nederdel fra Roksanda IIinic og en hat fra Nereida Fraiman.

Grevinden havde valgt elegant kjole

Samtidig havde dronningen to svigerdøtre valgt mere ærbare farver – Hertuginden af Cornwall Camilla var sommer-agtig i mintgrøn, mens grevinde Sophie af Wessex så betagende ud i et ”My Fair Lady”-agtig sæt.

Grevinden var klædt i en mellemlang cremefarvet kjole fra Emilia Wickstead og en fuldstændig betagende hat fra Jane Taylor.

Grevinde Sophie havde sat kjolen sammen med hudfarvede stiletter og en clutch fra Jane Taylor.

Læs mere om: