Onsdag, 6. oktober 2021 - af Malan Joensen

Se billederne: Flot opbakning fra Kate til vigtig mærkesag

Hertuginde Catherine besøgte University College of London til en snak om en sag, der ligger hendes hjerte nært.

En af hertuginde Catherines allerstørste mærkesager er børn og unges trivsel, og hvordan denne bliver påvirket af de første år af et barns liv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kate har tidligere taget initiativ til projekter, der undersøger og støtter op om vigtigheden af de tidlige år, og i juni lancerede hun "The Royal Foundation Centre for Early Childhood", der skal arbejde videre med dette område for at forbedre vilkårene for fremtidige generationer.

I denne uge besøgte hertuginde Catherine så University College of London, der står bag et stort langtidsstudie med titlen "Children of the 2020s".

Senere delte Kate nogle af sine tanker om projektet på Instagram:

"Vores tidlige barndom danner grundlaget for vores voksenliv, og for at vide hvad vi som samfund kan gøre for at forbedre vores fremtidige sundhed og mentale trivsel, er det afgørende at vide mere om, hvad der påvirker denne vigtige periode. University College of Londons studie "Children of the 2020s" vil vise vigtigheden af de første fem år (af et barns liv, red.) og give indsigt i de mest afgørende aspekter af den tidlige barndom, såvel som de faktorer der kan støtte eller forhindre livslange, positive resultater. Jeg støtter den dybere forskning i dette vitale område, og jeg er glad for at kunne møde alle bag studiet på dette tidlige stadie". 

Se billederne fra Kates vigtige besøg i galleriet øverst i artiklen.    I Instagramopslaget nedenfor bliver der i en video forklaret mere om projektet.  
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden