12. jan. 2019
Af Marianne Singer

SE BILLEDERNE: Gravide Meghan viste flot, rund mave frem på særligt job

En glad og veloplagt hertuginde Meghan fremhævede på flot vis sin voksende mave i en kropsnær kjole, da hun var på officiel visit hos sin nye protektion Smart Works i London.

Der er kun få måneder til, at hertuginde Meghan har termin med sit og prins Harrys første barn.

Hertuginde Meghans mave har da også efterhånden vokset sig flot og stor, viste prins Harrys hustru på et job i London.

Gravide former

I klædt en sort, stramtsiddende ventekjole fra Hatch, der understregede hertuginde Meghans gravide former, besøgte hun sin nye protektion Smart Works på St. Charles Hospital.

Organisationen hjælper langtidsledige og sårbare kvinder med at komme tilbage på arbejdsmarkedet ved blandt andet at tilbyde dem kurser og passende outfits til jobsamtaler.

Tips fra hertuginde Meghan

Hertuginde Meghan var hurtigt klar med styling tips til 56-årige Patsy, der gerne vil i job igen.

Derefter fik hertuginde Meghan sig en god snak med flere af de frivillige på stedet, hvor hun understregede, hvor meget det betød for hende at komme på besøg.

Glad for at være på besøg

- Jeg er så glad for at være her. I ved, at jeg i al stilfærdighed er kommet forbi...i næsten år. Det er dejligt nu at kunne gøre det offentligt og rigtigt kunne tale om det arbejde, I laver, sagde hertuginde Meghan ifølge Daily Mail.

Besøget hos Smart Works fandt sted kort efter, at det britiske kongehus udsendte en pressemeddelse med hertuginde Meghans første protektioner, der både har fokus på hendes interesse for skuespil, kvindeliv og dyr.

Spændende protektioner

Læs mere om: