1. nov. 2016
Af Juliane Olsen

SE BILLEDERNE: Her har du aldrig set dronning Elizabeth før

Det var noget af et særsyn, da dronning Elizabeth og prins Philip forleden gæstede et supermarked, hvor hun tog varerne nærmere i øjesyn.

Det er ikke hver dag, man ser dronning Elizabeth mellem hylderne i et supermarked. Men det var lige nøjagtig det, der skete, da 90-årige dronning Elizabeth i sidste uge besøgte Waitrose-supermarkedet i byen Poundbury.

Sammen med sin mand prins Philip, sin søn prins Charles og svigerdatter hertuginde Camilla, vandrede dronningen rundt mellem hylderne i et helt almindeligt supermarked under et besøg i byen Poundbury, skriver Svensk Damtidning.

Dronning Elizabeth interesseret i ostene

Det var især osteafdelingen med dens mange spændende udbud af forskellige oste, der tiltrak den britiske dronnings opmærksomhed.

LÆS MERE: Hertuginde Catherine, prins William og børnene besøgte dronning Elizabeth i Skotland

Det kongelige besøg i Poundbury, der er en udvidelse af by-eksperimentet Dorset, sker 20 år efter udbygningen fandt sted.

Kongelig statue afsløret

Byen ligger i udkanten af Dorcheter i Dorset, og tronarvingen prins Charles har bygget på den siden 1993.

Lige før besøget i supermarkedet var den kongelige familie vidne til afsløringen af en statue af dronning Elizabeths mor, dronningemoderen.

Statuen blev genoprejst i forbindelse med udviklingen af Queen Mother Square, og den næste udbygning forventes at være færdig i 2015.

Læs mere om: