18. jan. 2018
Af Marianne Singer

SE BILLEDERNE: Hertuginde Catherine i lysende pink ved prins Williams side

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine og prins William.
Foto: AOP/Fotomontage
Hertuginde Catherine, der omkring seks måneder henne i sin graviditet, vakte opsigt med sin pink frakke under et besøg i den engelske by Coventry med prins William ved sin side.

Gravide hertuginde Catherine var endnu engang smuk i et elegant look, da hun var på en en-dagstur til den engelske by Coventry sammen med prins William.

Især hertuginde Catherines frakke fra Mulberry i sprudlende pink tiltrak sig beundrende blikke fra de mange royale fans, der var mødt op for at få et glimt af de kongelige æresgæster.

Hertuginde Catherine flot i genbrug

Den elegante dobbelradede frakke i uld og silke og med rund krave bar hertuginde Catherine også, mens hun ventede prinsesse Charlotte.

Tilbehøret holdt hertuginde Catherine i sort med en clutch fra Mulberry, lune handsker og ruskindspumps fra Tod's.

De funklende diamantøreringe er fra Kiki McDonough.

Vist rundt i katedral

Først blev prins William og hertuginde Catherine vist rundt i Coventry Cathedral og besøgte Rising Café, der drives af en velgørenhedsorganisation.

Derefter gik turen videre til Coventry University, hvor prins William og hertuginde Catherine åbnede et nyt videns- og sundhedscenter.

Sidste punkt i det travle program var et besøg hos Positive Youth Foundation, der hjælper udsatte unge med at få et bedre liv.

Læs mere om: