Fredag, 20. oktober 2017 - af Juliane Olsen

SE BILLEDERNE: Hertuginde Catherine overraskede alle

Den gravide hertuginde Catherine lagde overraskende vejen forbi West Ham Stadium sammen med prins William og prins Harry.

Den 35-årige hertuginde Catherine overraskede de fremmødte, da hun onsdag besøgte West Ham Stadium i London sammen med prins William og prins Harry.

Hertuginden lider i forbindelse med sin tredje graviditet af alvorlig morgenkvalme, hvilket betyder at hun har måtte melde fra til flere opgaver. 

I bedring 

Catherine er lige nu i bedring og bestod ifølge  Daily Mail endda en fitnesstest under besøget på stadionet i London, hvor hun sammen med prinserne hyldede afgangselever, der dimitterede fra de britiske kongeliges eget mentorprogram. 

Til lejligheden var hertuginden klædt på til eftersårskulden, for hun bar nemlig en smart blå blazer af Philosophy Di Lorenzo Serafini. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Tilbage på job

Det er anden gang i denne uge, at hertuginde Catherine har været på arbejde, og det overraskende fremmøde skete blot få dage efter, hun dansede med Bjørnen Paddington.

Dansen fandt sted ved en særlig fest for børn, der har forbindelse til nogle af de britiske kongeliges velgørenhedsorganisationer.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

 

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden