5. nov. 2017
Af Juliane Olsen

SE BILLEDERNE: Hertuginde Catherines stil under hendes tredje graviditet

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine
Foto: AOP
Hertuginde Catherine er gravid for tredje gang, og hun viser som altid sin ulastelige graviditetsstil fra forskellige designere.

Den 35-årige hertuginde Catherine har under sin tredje graviditet som altid vist, at hun har en ulastelig stil-sans ifølge ok.co.uk.

Valget er indtil videre faldet på kreationer fra designere som Orla Kiely til Temperley London, siden hertuginden annoncerede nyheden om sin tilstand.

Hertuginde Catherine og hendes mand prins William offentliggjorde, at de venter deres tredje barn i starten af september.

https://imgix.billedbladet.dk/21.32481219.jpg
Foto: AOP

Hertuginde Catherine har holdt lav profil

Dermed får prins George og prinsesse Charlotte altså endnu en søskende, når hertuginde Catherine har termin i april 2018.

Hertuginde Catherine har i nogen tid holdt lav profil, efter nyheden om graviditeten kom frem, og hun måtte derfor blive hjemme.

Det skyldes, at hun led af alvorlig morgenkvalme, kaldet hyperemesis gravidarum, men prins Wiliams hustru ser nu ud til at have det bedre.

https://imgix.billedbladet.dk/8.24719459.jpg
Foto: AOP

Graviditetsstilen er endnu en gang perfekt

Hun har i hvert fald optrådt i offentligheden tre gange på det seneste, og folket er glade for at gense hertuginden.

Hertuginde Catherine er altså på benene igen, og hun har for tredje gang vist en perfekt graviditetsstil, men har samtidig truffet nogle kontroversielle valg med sin beklædning.

Den har nemlig være i den dyre ende til trods for, at de fleste kommende mødre mener, at der ikke skal spenderes for mange penge på et sæt eller en kjole, når man venter sig.

https://imgix.billedbladet.dk/7.08770732.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: