Lørdag, 19. maj 2018 - af Juliane Olsen

SE BILLEDERNE: Meghan Markle nød dejlig aften med mor

Den 19. maj skal Meghan Markle giftes med prins Harry, og aftenen forinden tilbragte hun med sin mor, Doria Ragland, på et hotel nær Windsor.

Det er ikke meget, vi har set til Meghan Markles 61-årige mor, socialrådgiver og yogainstruktør Doria Ragland, men fredag aften fik offentligheden hende at se.

Forud for brylluppet lørdag eftermiddag mødtes bruden og hendes mor nemlig med prins Harrys farmor, dronning Elizabeth, til te på Windsor Castle.

Mor og datter blev fotograferet sammen

At dømme ud fra billederne var der ikke store bekymringer forud for den store ceremoni, for både Doria Ragland og Meghan Markle storsmilede til de fremmødte fotografer.

Mor og datter blev ifølge hollywoodlife.com fotograferet, da de ankom til Cliveden House Hotel i Berkshire for at overnatte.

Meghan Markle var klædt i smart marineblå kjole fra Roland Mouret Barwick samt lyseblå stiletter, og på vej ind småsnakkede hun med de fremmødte.

Doria Ragland ledsager sin datter

”Vidunderligt. Tak”, lød det fra bruden, da hun blev spurgt, hvordan hun havde det, og det var tydeligt, at Doria Ragland var stolt af sin datter. 

Lørdag vil hun ledsage datteren i bilkortegen på vej til St. George’s Chapel, hvor det forlovede par skal give hinanden deres ja.

Aftenen forinden stod den dog på ren skæg og ballade, og her var bruden altså ud over sin mor i selskab med sine bedste veninder samt brudekjoledesigneren og frisøren. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden