1. aug. 2019
Af Dorte Quist

SE BILLEDERNE: Melania Trumps flotte og kostbare rejse-garderobe

Den amerikanske præsidentfrue, Melania Trump, fik stor ros for sin garderobe under statsbesøget i England i juni 2019. Men det var også en kostbar garderobe, som præsidentfruen havde valgt til besøget hos dronning Elizabeth.

Den amerikanske førstedame, Melania Trump, var "dressed to impress", da hun var i England i juni 2019 sammen med sin mand, præsident Donald Trump. Den 49-årige Melania Trump havde kufferterne fyldt med det nyeste og dyreste designertøj fra mærkerne Dior, Burgerry, Givenchy og Dolce & Gabbana. Så det var ikke så underligt, at de britiske medier kaldte hende for "First lady of fashion", da hun rejste tilbage til USA efter det sidste besøg i Normandiet.

De seneste modeller

Mange af kjolerne, skoene, hattene og taskerne blev genkendt fra de allerseneste opvisninger hos de store modehuse, og derfor var det let for de engelske medier at sætte pris på den flotte præsidentielle garderobe.

Kig med i galleriet ovenover og se de flotte kjoler og frakker som Melania Trump bar og se, hvad "man" kan pakke i sin rejsekuffert, hvis man skal på besøg hos de kongelige.

GALLERI: MELANIA I ENGLAND

Læs mere om: