SE BILLEDERNE: Prins George og prinsesse Charlotte charmerede alle

Prinsesse Charlotte og prins George

Prinsesse Charlotte og prins George

Foto: All Over Press

Prins William og hertuginde Catherines børn, prins George og prinsesse Charlotte, storhyggede sig til prins Harry og hertuginde Meghans bryllup.

Lørdag, 19. maj 2018 - af Marianne Singer

Mens prinsesse Charlotte på tre år var yndig i kjole og med en sød blomsterkrans i håret, så prins George på fire år flot ud i et mørkt, klassisk sæt, da de var brudebørn til deres onkel, prins Harrys bryllup med hertuginde Meghan.

Begge de kongelige børn hyggede sig med de andre otte brudebørn, som de fulgtes ind i St. George's Chapel med hånd i hånd. Hertuginde Catherine havde forinden fulgt børnene til kirken og tog sig også af dem sidst i vielsen.

Bedårende i kjole

Prins George virkede afslappet og fik snakket en del med de andre børn undervejs.

Samtidig charmerede prinsesse Charlotte igen alle ved at vinke sødt til de mange fremmødte foran kirken på Windsor Castle. 

Ligesom de fem andre brudepiger bar prinsesse Charlotte en yndig silkekjole designet af Clare Waight Keller i Givenchy Haute Couture Atelier i Paris.

Prinsesse Charlotte Foto: All Over Press

Prinsesse Charlotte

Særlige sko

Brudepigernes hvide lædersko fra Aquazurra var også noget helt særligt, idet brudepigernes sko var pyntet med deres initialer og bryllupsdatoen. 

Pigernes søde blomsterkranse i håret var designet af blomsterdekoratør Philippa Craddock med samme slags blomster som i brudebuketten.

Sådan får du BILLED-BLADETs T-shirt
Klik her og se vores fine sommertilbud!

I flot uniform

Prins George og de tre andre brudesvende var allesammen fine i miniatureversioner af Blues and Royals uniformer kreeret af Dege & Skinner.

Samme uniform bar også brudgommen prins Harry og prins William på den store dag.  

Prinsesse Charlotte og prins George Foto: All Over Press

Prinsesse Charlotte og prins George