13. maj. 2016
Af Juliane Olsen

SE BILLEDERNE: Prins Harry har nydt Invictus Games

Prins Harry
Prins Harry
Foto: AOP
Sportslegene Invictus Games lukkede og slukkede for denne gang med en stolt prins Harry i spidsen. Prinsen har vist sig fra sin glade og legesyge side.
Den 31-årige prins Harry afsluttede torsdag militærlegene Invictus Games i Florida efter fem dages konkurrence, underholdning og inspiration. I sin tale ved afslutningsceremonien torsdag aften udtrykte prinsen sin respekt for atleterne og de øjeblikke, der havde fanget essensen ved legene. - Jeg ved ud fra jeres væsen, at I alle ønsker at vinde, men de her lege er så meget mere end det. Invictus er så meget mere end det, sagde Prins Harry ifølge people.com. SE BILLEDERNE: Prins William og prins Harry besøger Star Wars-optagelser

Prins Harry var stolt

Han fortalte, at Mark Urquart der ofrede guldmedaljen på løbebanen til fordel for Stephen Simmons var et klart eksempel på Invictus Games’ ånd. Prins Harry var også stolt over Tim Payne, som han mødte for tre år siden liggende i en hospitalsseng, der havde strålet med sin guldmedalje om halsen under legene. Han fremhævede også danske Jonas Andersen, der lastede sin vens kiste på et fly tilbage i 2008.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Deltager var døden nær

Efterfølgende har danskeren været igennem en mørk tid, før han nu har været i stand til at konkurrere i London og Orlando. Prins Harry har også mødt Elizabeth Marks, der endnu en gang har deltaget i Invictus Games, efter hun var døden nær for to år siden. I konkurrencen har hun deltaget på højeste niveau, og hun har genvundet sin styrke ved at deltage i legene. Se søde og sjove billeder af prins Harry fra det veloverståede sportsstævne:

GALLERI: Prins Harrys farverige sportslege

null

Læs mere om: