Onsdag, 8. februar 2017 — af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDERNE: Prins Harry løb fra hertuginde Catherine og prins William

Prins William, prins Harry og hertuginde Catherine.
Prins William, prins Harry og hertuginde Catherine.
Fotomontage: AOP
Der var topmøde på atletikbanen, da den royale trio løb om kap i en god sags tjeneste.

Prins Harry, prins William og hertuginde Catherine af Cambridge var med til at sætte gang i en helt særlig dag på den olympiske atletikbane i London.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

For at sætte fokus på Heads Together-organisationen (der blandt andet fokuserer på at forbedre mentalt velbefindende og stoppe stigmatisering af psykisk sårbare, red.), der spiller en rolle ved det kommende London Marathon, deltog den royale trio i et velgørenhedsstafetløb.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver Hello Magazine.

Prins Harry i duel med prins William

Harry, Catherine og William løb første tur for deres respektive hold, og de tre kendte ansigter var toptændte fra start.

Prins Harry kom bedst ud af startblokken, men prins William og hertuginde Catherine var kun et splitsekund efter ham til at begynde med.

PREMIERE: Se Kjoler & Kreationer - BILLED-BLADETs nye modemagasin

De kongelige skulle tilbagelægge den klassiske sprinterdistance på 100 meter, og efter 50 meter havde Harry fået et lille hul til sine forfølgere. Især William kæmpede hårdt for at få fart i sine lange ben.

Det var tydeligt, at det betød meget for storebror at komme først, men lillebror Harry holdt forspringet hele vejen.

Hertuginde Catherine viste god stil

Prins Harry var således først af de kongelige til at få løbet de 100 meter, og et sekund efter kom William over målstregen skarpt forfulgt af en smilende hertuginde Catherine, hvis løbestil dog var en del nydeligere end de to hurtigere herrers.

Mens Harry, Catherine og William sagde ja tak til den klassiske sprinterdistance på atketikbanen, så har de takket nej til at deltage i London Marathon den 23. april.

NOSTALGI: Dronning Ingrid til fest med dronning Elizabeth

Det 42 km lange løb kan de til gengæld nyde fra balkonen på Buckingham Palace, hvis de skulle få lyst. Der er således målområde nær det smukke slot i London.

I galleriet ovenfor kan du se en række sjove billeder fra løbet og på Heads Togethers instagramprofil kan du se en videoptagelse af den royale sprint.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden