Torsdag, 31. august 2017 - af Marianne Singer

Se billederne: Prins William og prins Harry mindedes deres mor

Prins William og prins Harry
Foto: All Over
Prins William, prins Harry og hertuginde Catherine blev vist rundt i prinsesse Dianas mindehave White Garden og hilste på folk foran Kensington Palace dagen før 20-året for prinsesse Dianas tragiske død.

Vejret var gråt og vådt, da prins William, prins Harry og hertuginde Catherine mindedes prinsesse Diana dagen før 20-året for hendes tragiske død i Paris den 31. august 1997.

Men godt skærmet under store paraplyer kunne det royale trekløver alligevel nyde spadsereturen i prinsesse Dianas nye mindehave White Garden ved hendes tidligere hjem i Kensington Palace i London. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Dianas favoritblomster

I den hvide have har dygtige gartnere plantet nogle af prinsesse Dianas favoritblomster som hvide roser, forglemmigej og påskeliljer.

Under arrangementet mødte de unge kongelige ifølge Daily Mail også repræsentanter fra otte af prinsesse Dianas protektioner, der kunne fortæller om deres oplevelser med prinsernes mor.

Overraskede alle

Efter rundvisningen overraskede prins William og prins Harry ved at gå ud foran Kensington Palace for at hilse på de mange fremmødte mennesker, der var kommet for at mindes prinsesse Diana.

De to brødre hilste venligt på folk og tog imod blomsterbuketter, som de lagde hen til porten, hvor der allerede var hængt billeder op af prinsesse Diana og lagt buketter og breve.  

Se alle billederne fra da prinserne mindedes deres mor i galleriet herunder.

GALLERI: Prins William, prins Harry og hertuginde Catherine mindes Diana

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden