8. apr. 2016
Af Marianne Singer

SE BILLEDET: Elegante hertuginde Catherine i indisk design

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine.
Foto: AOP
Hertuginde Catherine varmede op til det snarlige officielle besøg i Indien og Bhutan iklædt en raffineret, lang kjole af indisk design, da hun og prins William hilste på repræsentanter fra de to lande.
I weekenden går det for alvor løs for hertuginde Catherine og prins Willliam. Hertuginde Catherine og prins Willliam indleder deres officielle tur til Indien og Bhutan på søndag, og den første by, som de besøger på deres vej, er Mumbai. BILLEDER: Hertuginde Catherines stil i New Zealand og Australien Onsdag tog hertuginde Catherine og prins Willliam imod repræsentanter fra de to lande i Kensington Palace, og det var ikke tilfældigt, hvad hertuginde Catherine havde valgt at bære. LÆS MERE: Hertuginde Catherine inviterer til storslået galla

Hertuginde Catherine elegant i blå

Ifølge magasinet HELLO! bar hertuginde Catherine en utrolig elegant, gulvlang kjole i marineblå af den indiske designer Saloni Lodha som en hyldest til det kommende værtsland. Modellen hedder "Mary Illusion Dot" og kjolen med lange ærmer, flæsekrave og markeret talje er da også pyntet med små, sorte prikker fra top til tå.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Det er anden gang, at hertuginde Catherine bærer en kreation fra den indiske designer. Hertuginde Catherine og prins William rejser til Indien og Bhutan fra den 10. - 16. april.
https://imgix.billedbladet.dk/10.5624274b.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: