15. jan. 2019
Af Marianne Singer

SE BILLEDET: Gravide Meghan i vilde pangfarver på årets første opgave med Harry

Hertuginde Meghan
Hertuginde Meghan.
Foto: Mega
Hertuginde Meghan havde valgt en opsigtsvækkende color-blocking-stil, da hun sammen med prins Harry tog hul på et nyt arbejdsår i den engelske by Birkenhead.

Hertuginde Meghan havde ladet de douce og afdæmpede nuancer, som hun ofte viser sig i, blive hjemme i klædeskabet og i stedet klædt sig i fantastiske pangfarver på sin og prins Harrys første officielle opgave i 2019.

Sammen besøgte hertuginde Meghan og prins Harry organisationer med betydning for lokalsamfundet i den engelske by Birkenhed i det nordvestlige England.

Hertuginde Meghan har særlig glød

Hertuginde Meghan er sat til at føde parrets første barn til foråret og havde denne dag da også en helt særligt glød over sig.

Iklædt en frakke fra canadiske Sentaler i en lysende rød farve med matchende stiletter og dertil i ægte color-blocking stil en kropsnær kjole i dyb lilla fra det eksklusive mærke Babaton by Aritzia og en smart brun håndtaske fra Gabriela Hearst kastede hertuginde Meghan sig friskt ud i det tætte program sammen med prins Harry.

Samme slags frakke i lys mokkabrun bar hertuginde Meghan også ved julegudstjenesten i Sandringham i december 2017.

https://imgix.billedbladet.dk/meghanharry.jpg
Prins Harry og hertuginde Meghan
Foto: MEGA

Begejstret menneskemængde

Dagens program begyndte i på Hamilton Square, hvor prinseparret afslørede mindepladen til en ny skulptur, der er sat op i forbindelse med 100-års jubilæet for den engelske digter Wilfred Owens død.

Efter at have hilst på lokale krigsveteraner tog prins Harry og hertuginde Meghan på endnu en af deres berømte "walkabout", hvor de hilste på en begejstret menneskemægnde på pladsen.

Blomster til hertuginde Meghan

Undervejs fik hertuginde Meghan overrakt mange flotte blomsterbuketter, og sammen med prins Harry, søde bamser til, når den lille ny kommer til verden.

Derefter ventede der prinseparret en lang række besøg hos lokale organisationer.

Læs mere om: