Se billedet: Harry og Meghans kærlige hilsen

Hertuginde Meghan og prins Harry.

Hertuginde Meghan og prins Harry.

Foto: MEGA
Der var også en helt speciel og kærlig sidste hilsen til prins Philip fra prins Harry og Meghan. For da Meghan på grund af sin graviditet ikke kunne deltage i begravelsen af sin mands farfar, sendte hun en kærlig håndskreven hilsen med til prinsens krans.

Dronning Elizabeth var ikke den eneste, der sendte en privat, kærlig og håndskreven hilsen med til prins Philips sidste rejse.

Også hertuginden af Sussex, Meghan havde sendt en sidste kærlig hilsen med sin mand, prins Harry til begravelsen på St. Georges Chapel i Windsor.

Meghans hilsen blev lagt sammen med den krans, som ægteparret havde bestilt hos samme blomsterdekoratør, Willow Crossley, som også stod for blomsterudsmykningen til parrets bryllupsreception i Frogmore Garden i 2018 og til sønnen Archies dåb i 2019.

Den lille personlige hilsen sammen med kransen, var Meghans sidste hilsen til prins Philip, fordi hun på grund af sin fremskredne graviditet ikke kunne flyve fra USA til England, og deltage i begravelsen.

Grundet corona-restriktioner kunne kun 30 deltage i højtideligheden for prins Philip, men Meghan fulgte begravelsen live fra hjemmet i Santa Barbara i Californien, hvor hun opholdt sig sammen med parrets førstefødte søn, Archie.

Ligesom så mange andre, der ikke kunne deltage i den rørende smukke, men lille og intime begravelse, havde Meghan fået et link til at kunne følge begravelsen fra start til slut.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

Her kunne hun så se med også trods glæde sig over, at hendes elskede Harry, efter begravelsen fik kærlig støtte af storebroderen prins William og hans hustru Kate, når nu ikke Meghan selv kunne være der og bakke sin mand op i den svære stund, hvor han tog afsked med sin højt elskede farfar.

Kransene ved prins Philips begravelse i St. George's Chapel.
Foto: MEGA

Kransene ved prins Philips begravelse i St. George's Chapel.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden