Tirsdag, 18. juli 2017 - af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Hertuginde Catherine i fin kjole til polsk havefest

Hertuginde Catherine
Foto: All Over
Under en særlig havefest i Polen var hertuginde Catherine i hvid, asymmetrisk kjole med dyb udskæring.

Den 35-årige hertuginde Catherine så bedårende smuk ud i en hvid kjole med asymmetrisk sort mønster og en dyb udskæring, da hun deltog i en havefest på førstedagen under besøget i Polen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kjolen var i stil med den dristige lyserøde blondekjole fra Marchesa, som hertuginde Catherine havde på ved den spanske statsbanket på Buckingham Palace ugen før.

Hertuginde Catherine i polsk design 

Den hvide kjole er kreeret af den polske designer Gosia Baczynska, og som tilbehør den fine kjole bar hun en perlehalskæde og matchende øreringe.

Prins William og hertuginde Catherine afsluttede første dag af deres statsbesøg med en særlig havefest i anledningen af dronning Elizabeths fødselsdag i Lazienki Park i Warzawa.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Prins William talte polsk

- I aften har vi dobbelt anledning til fejring, sagde prins William i sin tale og understregede, at båndet mellem Polen og Storbritannien også blev markeret.

Prins William begyndte og sluttede sin tale på polsk til glæde for mængden af 600 særligt indbudte gæster, skriver people.com.

Heriblandt var den polske præsident Andrzej Duda, førstedamen Agata Kornhauser-Duda og den britiske ambassadør Jonathan Knott.

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine
Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden