28. feb. 2018
Af Marianne Singer

SE BILLEDET: Meghan Markle på første job med Harry, William og Kate

meghan markle
Meghan Markle.
Foto: AOP
Meghan Markle virkede afslappet, glad og selvsikker, da hun deltog i et forum for The Royal Foundation sammen med prins Harry, prins William og hertuginde Catherine.

Det var et helt særligt arrangement, som prins Harry tog sin forlovede, Meghan Markle, med til onsdag.

Sammen med prins William og hertuginde Catherine deltog prins Harry og Meghan Markle i det første Royal Foundation Forum, der fandt sted i det centrale London.

Vil gøre en forskel

For første gang var Meghan Markle og prins Harry, der siger ja til hinanden i Windsor den 19. maj, på officielt job sammen med prins William og hertuginde Catherine.

Under overskriften "Making a difference together" reflekterede det unge firkløver over, hvilken effekt fondens projekter indtil nu har haft, og hvordan fonden kan udforme sig fremover.

Meghan Markle tilslutter sig

The Royal Foundation blev grundlagt af prins William og prins Harry i 2009, og i 2011 blev også hertuginde Catherine protektor for fonden.

Efter brylluppet bliver Meghan Markle, ifølge Kensington Palace, protektor for fonden.

Fuld af overskud

Meghan Markle var smilende og fuld af overskud, da hun sad oppe på scenen sammen med prins Harry, prins William og hertuginde Catherine.

Allerede under prins Williams velkomsttale bredte den gode stemning sig hurtigt på scenen, da prinsen understregede, hvor glade de tre kongelige var over at have Meghan Markle med til arrangementet.

Meghan Markle svarede også på spørgsmål oppe på scenen og udtrykte glæde over at skulle være en del af fonden.

Meghan Markle på scenen sammen prins Harry, prins William og hertuginde Catherine:

https://imgix.billedbladet.dk/26.03644197.jpg
Foto: AOP
https://imgix.billedbladet.dk/26.03644254.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: