7. maj. 2015
Af dkeditorial

SE BILLEDET: Prins Harry overrasker blondine med kys

Prins Harry kysser sin fan, Victoria.
Prins Harry kysser sin fan, Victoria.
Foto: All Over Press
Prins Harry gav en ung australsk kvinde sit livs overraskelse, da han svarede på hendes frieri med et kys.

21-årige Victoria McRae fik nok en helt anden oplevelse, end hun havde forventet, da hun stillede sig op i forreste række i Sydney for at få et glimt af engelske prins Harry, der lige nu er "down under" for at færddigøre en militær uddannelse.

Godt nok havde hun taget et stort skilt med påskriften: "Gift dig med mig, prins Harry - sidste chance", men hun havde næppe troet på det, der så faktisk skete, da prins Harry fik øje på det.

Prins Harry fik kys midt på munden

For prinsen kom nemlig hen til Victoria og sagde, at han ville tænke over frieriet.

Og da Victoria så spurgte om et kys, gav prins Harry efter og lænede sig ind til den smukke blondine, der så sit snit til at opgradere kindkysset til et kys på munden.

- Jeg tog chancen

- Han lod mig kysse ham på kinden, men så tog jeg chancen. Resten er historie. Det var fantastisk. Det er skæbnen, og vi havde en supergod kemi, sagde Victoria McRae ifølge Daily Mail.

Og prins Harry havde en fantastisk dag i Sydney, hvor flere hundreder var mødt op for at få et glimt af prinsen.

Prins Harrys kryptiske svar

- Jeg troede, at der måske ville komme 10 personer, så det var en fantastisk mulighed for at takke dem. Jeg føler mig så velkommen her. Det bliver svært at forlade det her. Jeg vil ikke hjem, jeg vil gerne blive her, sagde prins Harry efterfølgende.

Og han svarede kryptisk, da han blev spurgt om kysset.

- Jeg fik mere end et kys.

Et eller andet må Australien have gjort ved den engelske prins, for da Harry i begyndelsen af april ankom til Australien, sagde han nej til en selfie med en anden køn pige.

LÆS OM SELFIE-NEJ'ET HER

Læs mere om: