Se de første billeder: Nyforlovede prins Harry og Meghan Markle

Nyforlovede prins Harry og Meghan Markle stillede lykkeligt op til de første officielle billeder sammen i mindehaven for prinsesse Diana, White Garden, ved parrets nye fælles hjem, Kensington Palace i London.

- Jeg vidste hun var den rette helt fra første dag, lød det lykkeligt fra prins Harry, da han sammen med sin forlovede Meghan Markle mandag eftermiddag delte deres kærlighed med resten af verden ved en fotoseance, der fandt sted et helt særligt sted. 

Parret, der havde annonceret deres forlovelse få timer forinden gennem prins Charles, stillede sig op med strålende smil i White Garden ved Kensington Palace i London. 

En mindehave for Diana

White Garden er en mindehave for afdøde prinsesse Diana, og den blev indviet af prins William, hertuginde Catherine og prins Harry i august i forbindelse med, at det var 20 år siden, at prinsessen på tragisk vis omkom.  

Prins Harry og Meghan Markle valgte dermed at ære prinsesse Diana på helt særlig vis. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Prins Harry, Meghan Markle
Foto: All Over

Prins Harry, Meghan Markle

Samtidig viste prins Harry og hans forlovede også deres beundring for prinsesse Diana med Meghan Markles forlovelsesring, der er designet af prins Harry med to af prinsesse Dianas diamanter. 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden