Søndag, 14. august 2016 — af Malan Joensen

SE DE SØDE BILLEDER: Dronning Elizabeths oldebarn Mia Tindall nyder sommeren

Det engelske kongehus' charmerende krudtugle, prinsesse Annes barnebarn Mia Tindall, var sammen med far til The Festival of British Eventing, hvor mor Zara konkurrerede.

Lille Mia Grace Tindall, der bliver tre år til januar, er for længst blevet en af englændernes favorit-kongelige. Og da hun i forbindelse med 90-års fødselsdagen for oldemor, den britiske dronning Elizabeth, optrådte på det officielle foto med oldemors håndtaske i hænderne, er også resten af verden blevet vild med Mia.

Foto: All Over

For nylig var Mia med far Mike Tindall til The Festival of British Eventing, hvor de to så ud til at have en rigtig hyggelig eftermiddag. Det skriver Hello Magazine.

Mor Zara Tindall, der er datter af prinsesse Anne og dermed et af dronning Elizabeths børnebørn, er en ivrig dressurrytter, og der var sandsynligvis masser af opbakning fra gemalen og datteren til Zara Philips, der konkurrerede ved festivalen denne weekend.

Mias far har tidligere udtalt, at Mia har sin helt egen personlighed - og antydet, at hun er en ung dame med masser af charme og krudt i. Det fremgår også af de søde fotos, du kan se i galleriet ovenfor.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden