8. mar. 2018
Af Marianne Singer

SE DET SØDE BILLEDE: Prins Harry og Meghan opfylder lille piges drøm

prins harry
Meghan Markle og prins Harry.
Foto: AOP
Det var et rørende øjeblik, da prins Harry og Meghan Markle krammede og roste en 10-årig skoleelev under et officielt besøg i engelske Birmingham.

Hundredvis af skolebørn stod klar med viftende flag, da prins Harry og hans forlovede, Meghan Markle, besøgte den engelske by Birmingham for at markere Kvindernes Internationale Kampdag.

Blandt de mange royale fans var en lille pige, der fik sig en helt særlig oplevelse under det kongelige pars såkaldte walkabout.

Meghan Markle gav et kram

Prins Harry hev spontant 10-årige Sophia Richards fra skolen Oasis Academy Warndon i Worcester ud af menneskemængden, efter at hun fortalte ham, at hun gerne vil være skuespiller.

Derefter præsenterede han Sophia for Meghan Markle, der gav hende et varmt kram til den lille piges store overraskelse.

En drøm gik i opfyldelse

Sophia kunne bagefter fortælle, at den tidligere "Suits"-skuespiller havde sagt til hende, at hun kan opnå, det hun ønsker, og at hun gerne vil se hende på TV, når hun engang bliver skuespiller.

- Det er en drøm, der gik i opfyldelse, lød det også glædesstrålende fra den heldige skoleelev efter krammet, ifølge Daily Mail.

En del af en større tur

Meghan Markle, der kalder sig feminist, og prins Harry var i Birmingham for at besøge samlingsstedet Millennium Point og projektet Meet the STEMettes, der skal inspirere unge kvinder til at tage en uddannelse inden for områderne videnskab, teknologi, ingeniørfaget og matematik.

Turen til Birmingham er en del af en større tur rundt i England, inden prins Harry og Meghan Markle siger ja til hinanden lørdag den 19. maj 2018.

Meghan Markle giver et kram til 10-årige Sophia:

https://imgix.billedbladet.dk/26.03664047.jpg
Foto: AOP
https://imgix.billedbladet.dk/26.03664060.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: