Se dronning Elizabeths favoritsmykke

Dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth

Foto: All Over Press
Selv om dronning Elizabeth har en enorm samling af diamanter og rubiner, er der ét smykke, som altid er at finde på den britiske monark.

Dronning Elizabeths utrolige samling af smykker har altid været genstand for stor interesse. 

Ét smykke har dog en helt særlig plads hos den engelske dronning, ifølge Hello Magazine, nemlig hendes forlovelsesring, som hun har båret i mere end 70 år. 

Ring med en historie

Ringen, der er det mest populære smykke i dronningens samling, består af en diamant i tre karat i midten og rundt om den er der indsat fire mindre diamanter.

Alle fem sten kommer fra et diadem, som prins Philips mor gav ham med den besked, at dele derfra skulle bruges til hans kommende hustru. At det blev Englands kommende dronning, havde ingen nok i tankerne dengang.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Ringen var for lille

Prins Philip var før tilblivelsen af ringen selv involveret i ringens design, og han tog aktivt del i udformningen. Men da han i 1947 friede til Elizabeth var ringen en anelse for lille. Den blev dog, inden deres første officielle optræden, gjort lidt større, så den kunne passe på Elizabeths finger.

Det siges om ringen, at dronning Elizabeth også bruger den til at signalere til sit personale, når hun ønsker at forlade et officielt selskab. Når hun drejer ringen indad betyder det, at dronningen er klar til at gå.

Dronning Elizabeth og prins Philip på deres officielle forlovelsesbillede fra 1947.  
Foto: All Over Press

Dronning Elizabeth og prins Philip på deres officielle forlovelsesbillede fra 1947. 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden