Lørdag, 8. december 2018 - af Annemette Mikkelsen

Se hertuginde Catherines søde hilsen til udsendte soldater og deres familier

Hertuginden af Cambridge, Kate Middleton. 
Hertuginden af Cambridge, Kate Middleton. 
Foto: MEGA
Hertuginde Catherine afholdt sammen med prins William en julereception for militærfamilier på Kensington Palace.

Hertuginde Catherine afholdt - sammen med prins William - en ganske særlig julereception for militærfamilier på Kensington Palace i denne uge. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Arrangementet var ifølge Hello Magazine støttet af The Royal British Legion som en anerkendelse af den unikke indsats, som de udsendte udøver, og det afsavn, deres familier må lide, året rundt, især når de er adskilt ved juletid.

Catherines søde hilsen

Hertuginde Catherine holdt en personlig og rørende tale ved arrangementet:

- Det er rigtig godt at se jer alle her. William og jeg vil gerne udtrykke vores store taknemmelighed over for jer alle her i dag. Ikke alene er vi taknemmelige for, at I er med til vores fest, men også for de ofre, som I hver dag bringer hele landet. Som én, hvis ægtemand har gjort tjeneste, ved jeg, hvor hårdt det føles, når ens kære forlader hjemmet for at udføre det arbejde, han har uddannet sig til.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Jeg kan huske, hvordan det føltes, da William var i tjeneste på Falklandsøerne og arbejdede i redningstjenesten. Men jeg kan ikke forestille mig, hvordan det må føles, når ens kære er udsendt i juletiden eller mangler ved særlige familiebegivenheder. Fraværet af dem, man elsker, er særlig svært på denne tid af året. William og jeg håber, at dagen i dag trods alt viser, hvor meget I alle er værdsat. Vi bør aldrig glemme vores militærfamilier og det, I udretter for os alle. Jeg vil også benytte lejligheden til at sige tak til alle dem, der har brugt tid på at hjælpe os med denne fest, sagde hertuginde Catherine blandt andet ifølge hoffets hjemmeside.

Ved julereceptionen var der flere boder med aktiviteter for familierne, hvor de blandt andet kunne dekorere julesokker og snekugler.

Et særligt højdepunkt var dog den fotoboks og postkasse, hvor gæster kunne tage billeder og sende til deres elskede udsendte i tjeneste.

 

Prins William og Hertuginden af Cambridge, Kate Middleton, ved julereceptionen på Kensington Palace. 
Foto: MEGA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden