5. dec. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Se hvad Meghan gik glip af: Venindens fantastiske eventyrbryllup

I de mest overdådige rammer i Indien blev hertuginden Meghans nære veninde, Priyanka Chopra, gift med sin elskede Nick Jonas. Hertuginden af Sussex og hendes prins Harry var inviteret til brylluppet, der strakte sig over flere dage, men de måtte melde fra. Se billederne fra det fantastiske bryllup i paladset i Jodphur.

Den indiske skuespillerinde Priyanka Chopra, 36, blev ved et fuldstændig overdådigt bryllup gift med sangeren Nick Jonas, 26. Brylluppet, som bestod af både en kristen og en hinduistisk vielse, var utroligt romantisk, og den store kærlighedsfest i Umaid Bhawan Paladset i Jodphur var bestemt også noget helt ud over det sædvanlige. Brudens nære veninde hertuginde Meghan af Sussex var sammen med sin prins Harry inviteret med til vielse og fest i Indien, men parret meldte afbud. Meghans graviditet var hovedårsagen til, at hun og Harry ikke tog af sted på den lange rejse fra England til Indien.

Festede i flere dage

Dermed gik de royale glip af en fantastisk oplevelse med fest over flere dage. Både i Jodphur, hvor bryllupsfestlighederne strakte sig over fire dage, og i Delhi markerede brudeparret således sammen med familie og venner, at de nu har papir på hinandens kærlighed. På programmet var også en bryllupsfest i Mumbai, hvor Priyanka inviterede indiske stjerner fra de såkaldte Bollywood-film.

Vidunderlig brudekjole

Til den kristne vielse i Jodphur bar Priyanka en brudekjole fra Ralph Lauren, mens Nick Jonas var i dress fra samme designer. Til hindu-vielsen i samme by bar bruden en rød såkaldt lehenga-kjole skabt af den indiske designer Sabyasachi Mukherji. Her kan du nyde nogle af de mange højdepunkter fra det romantiske bryllup i Indien.

GALLERI: Pryanka Chopra og Nick Jonas

Læs mere om: