24. aug. 2020
Af Niels Burgos

Se hvad prinsesse Beatrice og hendes mand kan overtage efter Harry og Meghan

Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi
Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi
Foto: MEGA
Efter bryllupsrejsen til Sydfrankrig skal nygifte prinsesse Beatrice og hendes Eduardo flytte ind i deres første fælles hjem.

De blev nærmest hemmeligt gift ved en uhyre privat ceremoni på grund af coronanedlukningen - og siden er der ikke sluppet meget ud om det nye liv for prinsesse Beatrice og hendes ægtemand, Eduardo Mapelli Mozzi. Men det vides, at de nygifte tilbragte deres bryllupsrejse i Sydfrankrig - og som alle andre nygifte står de således nu foran at skulle finde deres første, fælles hjem.

Romantisk historie

I England anser de fleste det for meget sandsynligt, at parret rykker ind i den idylliske Nottingham Cottage ved Kensington Palace. Det hus, der også var prins Harry og hertuginde Meghans første hjem - og huset, hvor han friede til hende. Som parret selv siden har fortalt: Midt i en omgang stegt kylling.

https://imgix.billedbladet.dk/harry_1.jpg
Hertuginde Meghan, prins Harry
Foto: Mega

Huset er småt, men perfekt for at forelsket ungt par: To soveværelser, to små stuer, køkken og bad. Harry og Meghan var glade for at bo i "Nott Cott", som huset kaldes - men de flyttede senere til det noget større Frogmore Cottage ved Windsor.

Læs mere om: