5. jan. 2016
Af Juliane Olsen

SE KLIPPET: Prins Charles sang skotsk folkesang på TV

Prins Charles
Prins Charles er i selskab med de britiske værter Ant og Dec i forbindelse med optagelserne til en ny TV-dokumentar.
Foto: AOP
I forbindelse med optagelserne til et britisk TV-program gav prins Charles en prøve på sit sangtalent.
Den 67-årige prins Charles medvirker i en britisk TV-dokumentar sammen med de britiske TV-værter Ant og Dec. Det er der kommet mange sjove situationer og ankedoter ud af, og ifølge Daily Mail stillede prins Charles blandt andet op med skønsang - på skotsk. Sangen, som den kiltklædte prins fremførte i sit skotske residens Dumfries House, har titlen ”The Bonnie Lass o’Fyvie”. LÆS MERE: Prins Charles genskaber træhus til prins George

Prins Charles blev rost

Blandt publikum den aften var blandt andre Rod Stewart, og værtsduoen, der også er kendt fra talentshowet ”Britain's Got Talent”, roste efterfølgende prins Charles’ evner. TV-dokumentaren er blevet til som en hyldest til prins Charles’ mangeårige indsats til fordel for velgørenhed. I programmet har værterne fået interviews fra prins Harry, prins William og hertuginde Camilla.

Værterne overnattede på skotsk residens

Ant og Dec var desuden så heldige, at de fik lov at overnatte på Dumfries House sammen med deres ægtefæller i forbindelse med TV-optagelserne. Se videoklippet fra Daily Mail med prins Charles’ sang.

Læs mere om: