SE VIDEO: Hertuginde Catherine tog imod gæster fra Indien og Bhutan

Foto: AOP
Prins William og hertuginde Catherine åbnede deres private hjem for gæster.
Forud for prins William og hertuginde Catherines tur til Indien og Bhutan i den kommende weekend  åbnede parret deres London-hjem, Kensington Palace, hvor de fik lejlighed til at hilse på  studenter fra de to lande. Parret indleder deres tur på søndag, og den første by, som de besøger på deres vej, er Mumbai.
Her skal de efter planen spille cricket med nogle lokale gadebørn, og om aftenen deltager parret i en stor fest, som hylder Indiens filmindustri. Blandt gæsterne vil der være mange af Indiens store stjerner, som uden tvivl glæder sig til at hilse på det royale par.
Besøget finder sted en uges tid, før prins Williams farmor, dronning Elizabeth fylder 90 år, og det bliver selvfølgelig markeret undervejs.
 

Prins William holder tale til ære for farmor

Således vil prins William og hertuginde Catherine på andendagen af besøget i den pulserende storby New Delhi være med til at fejre dronning Elizabeth ved en fødselsdagsfest på den britiske ambassade.

Her vil prins William holde en tale til ære for sin farmor, dronning Elizabeth.
Efter nogle dage i Bhutan vender parret tilbage til Indien og her vil de besøge det legendariske Taj Mahal. Prinsesse Diana besøgte det ikoniske tempel for 24 år siden, og nu ser prins William og hertuginde Catherine frem til at skabe "nye minder" på stedet, hvor prinsesse Diana i sin tid sad ensom og alene foran fotograferne.
 
SE VIDEOEN: Klik her
Foto: AOP

SE GALLERIET: Vi har samlet en buket af hertuginde Catherine i hendes flottese rober.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden